Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
30   146
45   268
62   371
22   283
44   340

Vita kavajer under 400:-

Innehåller reklam genom annonslänk för H&M.

  1. Kavaj – HÄR – 399:-
  2. Kavaj – HÄR – 399:-
  3. Kavaj – HÄR – 349:-
  4. Kavaj – HÄR – 399:-

När våren närmar sig så älskar jag att bära ljusa kavajer. Jag går väldigt mycket i vit kavaj och vill därför passa på att tipsa om vit kavaj under 400:-. Däremot är många av mina kavajer kommer från H&M och personligen tycker jag att dom har fina kavajer. Men sen älskar jag att bära kavaj överlag. Måste nog vara ett av mina absoluta favorit plagg.

​Vita kavajer under 400:-
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?