13   147
17   179
12   154
19   193
24   204
13   208
42   205
12   170
25   445
51   208

Senaste inläggen

 • Därför tog jag uppehåll

  Därför tog jag uppehåll
 • Restaurang Quan i Malmö

  Restaurang Quan i Malmö
 • Tar hand om mig

  Tar hand om mig
 • Ingen ork idag

  Ingen ork idag

Älskar mitt hår

För lite mer än 2 år sen bestämde jag mig för att klippa mitt hår kort och jag älskar mitt hår som det är nu. Jag trivs sjukt bra i den blonda pagen. Minns att jag fundera länge på att klippa det kort men vågade inte. Sen kände jag bara ech jag lever bara en gång. Brukar i vanliga fall inte vara “rädd” för förändringar när det kommer till håret. 

Vill ni veta vart jag fixar mitt hår, så kika HÄR där jag dessutom ger er rabatt.

Lite knäppt hur snabbt tiden har flugit förbi idag. Satt på möte nästan hela dagen och efter jobb skulle jag vara duktig och cykla hem. Eller om jag säger såhär, för några månader sen fick jag punktering på bilen och fick cykla till jobb. Men jag cyklade aldrig hem den dagen utan fick skjuts. Så idag var tanken att jag skulle ta med cykeln, men tyvärr så regna det så jag fick skjuts. Och cykeln är kvar på jobb.

Nu ska jag jobba på min skönhetssömn.

God natt raringar

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. 6 april, 2018 / 12:54 e m

  det är riktigt fint!

  • Anna
   Författare
   6 april, 2018 / 9:49 e m

   Tack fina du

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?