Shoppa min stil

Sandaletter
Beige pumps
Svarta pumps med rosett
V-ringad blus
Volangtopp
Finstickad top
Plisserad kjol – gråbeige
Plisserad kjol – rostbrun
Missoni parfym
Yves Saint Laurent Black Opium
Chloé Faye väska
Saint Lauren Sac De Jour väska
Saint Laurent Kate väska
13   204
11   259
20   386
50   374
17   408

Älskar mitt hår

För lite mer än 2 år sen bestämde jag mig för att klippa mitt hår kort och jag älskar mitt hår som det är nu. Jag trivs sjukt bra i den blonda pagen. Minns att jag fundera länge på att klippa det kort men vågade inte. Sen kände jag bara ech jag lever bara en gång. Brukar i vanliga fall inte vara “rädd” för förändringar när det kommer till håret. 

Vill ni veta vart jag fixar mitt hår, så kika HÄR där jag dessutom ger er rabatt.

Lite knäppt hur snabbt tiden har flugit förbi idag. Satt på möte nästan hela dagen och efter jobb skulle jag vara duktig och cykla hem. Eller om jag säger såhär, för några månader sen fick jag punktering på bilen och fick cykla till jobb. Men jag cyklade aldrig hem den dagen utan fick skjuts. Så idag var tanken att jag skulle ta med cykeln, men tyvärr så regna det så jag fick skjuts. Och cykeln är kvar på jobb.

Nu ska jag jobba på min skönhetssömn.

God natt raringar

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. 6 april, 2018 / 12:54 e m

  det är riktigt fint!

  • Anna
   Författare
   6 april, 2018 / 9:49 e m

   Tack fina du

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?