3   32
27   136
26   179
16   153
28   214
33   181
22   169
11   157
22   199
30   215

Senaste inläggen

 • Steamer från Steamery – livehome

  Steamer från Steamery – livehome
 • Graviduppdatering: Nere på tvåsiffrigt

  Graviduppdatering: Nere på tvåsiffrigt
 • Planering för dagen & resten av månaden.

  Planering för dagen & resten av månaden.
 • Perfekt kontorslook i värmen

  Perfekt kontorslook i värmen

Använder du Face Mist?

En skönhetsprodukt som jag inte kan leva utan är Face Mist. Använder du Face Mist? Ifall du inte gör det så ska du få lite tips om varför du ska använda face mist samt några favoriter.

Tips på Face Mist

Min absoluta favorit när det kommer till face mist är Caritas face mist. Den här misten ger dig en massa fukt samt gör att sminket sitter bättre. Klicka på bilden eller HÄR så kommer ni till produkten. Pris: 450:- för 200 ml

Sen har vi face mist från MAC, som dessutom vunnit Kick Beauty awards 2017. Verkar lugnande och ger en massa fukt samtidigt som den är berikad med en massa vitaminer. Ni hittar den HÄR (adlink) eller klicka på bilden. Pris: 185:- för 100ml

Vill man ha en billigare variant som är bra, så gillar jag Kicks egna face mist. Luktar helt fantastiskt. Däremot så tycker jag att när man sprayar så kommer det ut rätt mycket och strålen fördelar inte sig över ansiktet utan är mer rak. Men annars tycker jag den är bra för det priset. Ni hittar den HÄR (adlink) eller klicka på bilden. Pris: 119:- för 150ml

Något som jag aldrig har snålat på är skönhetsprodukter. Jag älskar att unna mig det där lilla extra när det kommer till skönhetsprodukter. Jag tycker det är otroligt viktigt att faktiskt ha bra produkter till sitt ansikte. Det behöver inte alltid vara så extremt dyrt. Jag använder sedan några år tillbaka produkter från Carita som jag är otroligt nöjd med. Fick dessa introducerade till mig när jag var på behandling hos Kräm Hudvårdsstudio. Läs mitt inlägg HÄR.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?