4   13
8   125
22   196
19   148
22   154
30   238
17   134
12   155
14   157
25   139

Senaste inläggen

 • Detaljer i guld & pärlor

  Detaljer i guld & pärlor
 • Kvalitetstid med min älskling

  Kvalitetstid med min älskling
 • Runda märkes solglasögon

  Runda märkes solglasögon
 • Underbar Påsk

  Underbar Påsk

Att få ihop livet

Att få ihop livet är inte alltid det enklaste. Vi får planera varje sekund så att tiden räcker till. Man vill ju hinna med så mycket som möjligt.

Att få ihop vardagen och träningen är inte alltid det enklaste. Speciellt inte som gravid, jobb och en lite kille. Men för att få ihop och kunna göra alla dom grejerna man verkligen vill så planerar jag veckan och dagen in i varje sekund. Jag planerar hur många dagar jag ska träna och lägger in det i kalendern. Ibland blir det fler dagar och ibland blir det färre. Lär inte bli enklare med två barn ;). Men allt handlar egentligen om vad du gör tid till. Vill man något så får msn helt enkelt göra tid till det också. Jag njuter av livet och utnyttjar varje sekund och gör dom sakerna jag älskar. Och såklart dom sakerna man måste göra.

Idag kände jag mig lite trött men tog mig ändå till gymmet. Jag kör inte precis några intensiva pass men man mår så himla bra efteråt. Imorgon blir det däremot vila från träningen.

Nu ska denna trötta mamman gå och lägga sig. God Natt fina ni.

Få ihop livet

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?