17   191
8   266
21   359
26   393
24   428
16   410
9   360
26   314
37   282
38   339

Senaste inläggen

 • Att få ihop livet

  Att få ihop livet
 • Graviduppdatering vecka 35 & baby i säte

  Graviduppdatering vecka 35 & baby i säte
 • Därför älskar jag facemist!

  Därför älskar jag facemist!
 • Restaurang Fiskboden i Lomma

  Restaurang Fiskboden i Lomma

Att få ihop livet

Att få ihop livet är inte alltid det enklaste. Vi får planera varje sekund så att tiden räcker till. Man vill ju hinna med så mycket som möjligt.

Att få ihop vardagen och träningen är inte alltid det enklaste. Speciellt inte som gravid, jobb och en lite kille. Men för att få ihop och kunna göra alla dom grejerna man verkligen vill så planerar jag veckan och dagen in i varje sekund. Jag planerar hur många dagar jag ska träna och lägger in det i kalendern. Ibland blir det fler dagar och ibland blir det färre. Lär inte bli enklare med två barn ;). Men allt handlar egentligen om vad du gör tid till. Vill man något så får msn helt enkelt göra tid till det också. Jag njuter av livet och utnyttjar varje sekund och gör dom sakerna jag älskar. Och såklart dom sakerna man måste göra.

Idag kände jag mig lite trött men tog mig ändå till gymmet. Jag kör inte precis några intensiva pass men man mår så himla bra efteråt. Imorgon blir det däremot vila från träningen.

Nu ska denna trötta mamman gå och lägga sig. God Natt fina ni.

Få ihop livet

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?