Shoppa min stil

ring
Pärlor
väska
väska
klänning
Vit blus
Skjorta ormskinn
Nude pumps
Svarta pumps
Satinkjol
Grön plisserad kjol
Rutig kavaj
Svart kavaj
Stövletter
Ormskinn stövletter
6   72
28   196
22   246
19   306
20   267

Att få ihop livet

Att få ihop livet är inte alltid det enklaste. Vi får planera varje sekund så att tiden räcker till. Man vill ju hinna med så mycket som möjligt.

Att få ihop vardagen och träningen är inte alltid det enklaste. Speciellt inte som gravid, jobb och en lite kille. Men för att få ihop och kunna göra alla dom grejerna man verkligen vill så planerar jag veckan och dagen in i varje sekund. Jag planerar hur många dagar jag ska träna och lägger in det i kalendern. Ibland blir det fler dagar och ibland blir det färre. Lär inte bli enklare med två barn ;). Men allt handlar egentligen om vad du gör tid till. Vill man något så får msn helt enkelt göra tid till det också. Jag njuter av livet och utnyttjar varje sekund och gör dom sakerna jag älskar. Och såklart dom sakerna man måste göra.

Idag kände jag mig lite trött men tog mig ändå till gymmet. Jag kör inte precis några intensiva pass men man mår så himla bra efteråt. Imorgon blir det däremot vila från träningen.

Nu ska denna trötta mamman gå och lägga sig. God Natt fina ni.

Få ihop livet

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?