5   21
8   125
22   196
19   148
22   154
30   238
17   134
12   155
14   157
25   139

Senaste inläggen

 • Detaljer i guld & pärlor

  Detaljer i guld & pärlor
 • Kvalitetstid med min älskling

  Kvalitetstid med min älskling
 • Runda märkes solglasögon

  Runda märkes solglasögon
 • Underbar Påsk

  Underbar Påsk

Bakom den perfekta städningen

Bakom den perfekta städningen.

Hej raringar.

Sorry för den dåliga uppdateringen på bloggen, har egentligen inte vetat vad jag ska skriva om. Det har liksom varit jobb och hemmet, och man vill ju inte tråka ut er för mycket.

Jo, det här med ett städat hem. Bakom den perfekta städningen ligger en sanning. På bilden nedan har ni ett skinande rent hem som tar flera timmar att städa och varar i en dag. Många av er känner säkert igen sig, ett städat hem med barn är svårt. Speciellt när man har ett hektiskt schema och man vill hinna med så mycket. Så nedan har ni några fotovänliga bilder och så ser det ut första dagen och sen är det kaos.

Men jag älskar att ha det rent och fräscht hemma. Har jag inte ett rent hem så känner jag mig inte alls bra. Det behöver inte vara skinande rent men någorlunda.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?