Shoppa min stil

ring
Pärlor
väska
väska
klänning
Vit blus
Skjorta ormskinn
Nude pumps
Svarta pumps
Satinkjol
Grön plisserad kjol
Rutig kavaj
Svart kavaj
Stövletter
Ormskinn stövletter
6   69
25   124
27   238
18   211
21   181

Bloggmiddag på Viblioteket i Malmö

I veckan var jag på bloggmiddag på Viblioteket i Malmö. Vi kände att det var dags att vi bloggare träffades och diskuterade hur vi ska lyft varandra.

Innan vi gick in till Viblioteket så kom fina Claudia och knäppte några bilder på oss. Inte lätt att fota 5 blogg tjejer. Men jag tycker hon gjorde ett riktigt bra jobb. Ni hittar Claudias hemsida HÄR. Bilderna nedan är tagna av Claudia.

Thessan, Maria, Jag, Linda & Lisa.

Det var första gången jag var på Viblioteket och jag älskar miljön och atmosfären. En super mysig tapas restaurang precis bredvid kanalen.

Måndag kvällar har dom quiz och det var så kul att ha en aktivitet när man sitter där ett gäng tjejer. På torsdag kvällar har dom tango kväll och då flyttar man undan alla möbler. Måste verkligen besöka Viblioteket när det är Tango kväll, jag älskar Tango. Måste faktiskt lära mig att dansa Tango, ska se om mannen är sugen på att följa med. Vet att han också är förtjust i Tango. På lördagar har dom liveband, så kul med ett ställe där det händer grejer. Restaurangen är helt inspirerad av den spanska kulturen och personalen pratar enbart engelska och spanska. Helt klart ett ställe ni måste besöka.

Maten var också otroligt god, jag älskar tapas för då kan man välja lite olika alternativ och behöver inte hålla sig till en och samma maträtt.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?