11   147
11   232
20   371
48   372
17   406
31   387
18   326
23   347
24   443
25   413

Senaste inläggen

 • Nästa Stopp – Köpenhamn

  Nästa Stopp – Köpenhamn
 • Graviduppdatering: känslomässigt dålig dag

  Graviduppdatering: känslomässigt dålig dag
 • Sovplagg att ha med till BB

  Sovplagg att ha med till BB
 • Ett nytt försök

  Ett nytt försök

Boken om dig!

Boken om dig!

Hej raringar.

Idag har jag varit på konferens hela dagen och jag är inte alls van att sitta så länge. Även om konferensen är bra, så blir jag otroligt rastlös i benen. Så jag passade på att ta en promenad innan vi åt middag. Skulle egentligen till gymmet men där var inget pass som passade mina tider.

Igår fick vi reda på att det är en lillebror som vi väntar. Känns helt fantastiskt att jag snart är mamma till två pojkar. Nu får tiden gärna gå snabbare. Mannen och jag metrar för efter namn. Det här med pojknamn är verkligen inte lätt.

Sen har jag inte kunnat hålla mig och kikat på babykläder. Blev inget köp då vi har så mycket kläder från Matteo och jag måste kolla igenom vilka storlekar vi har hemma. Vi har så mycket fint från Matteo och alla hans kläder är kvar. Däremot köpte jag Boken om dig till bebisen så vi kan börja fylla i den. Ville ha samma som jag har till Matteo och det var inte helt enkelt att hitta.

När jag kollar på foto på när Matteo var liten så kan jag inte förstå att tiden går så snabbt.

Boken om dig! Boken om dig! Boken om dig! Boken om dig!

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?