39   198
23   197
21   184
16   207
22   174
27   225
25   222
15   201
24   222
12   254

Senaste inläggen

 • Kvällens plan!

  Kvällens plan!
 • Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

  Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg
 • Modell till multinationellt företag

  Modell till multinationellt företag
 • Husköp & dålig mäklare

  Husköp & dålig mäklare

Brist på karaktär

Alltså jag känner verkligen att jag har brist på karaktär. I vissa fall! Men just idag och en helt vanlig torsdag skulle jag få för mig att ta en chokladboll till kaffet efter lunch. Jag och en kollega var iväg på ett möte som drog iväg och rätt som det var så hade det gått flera timmar innan jag hade ätit. Och mitt blodsocker, det ska vi inte snacka om.

Jag köpte en plocksallad och åt den ute i förbutiken där jag även skulle handla kaffe. Men jag var så himla sötsugen när jag hade ätit klart min sallad. Så det bara hände, rätt som det var så hade jag köpt kaffe och chokladboll. Och nu var det dessutom synd att slänga den 🙂

Jag önska verkligen att jag var en person som kunde hålla mig och unna mig en gång i veckan. Men det funkar inte på mig. Jag älskar sött och skulle kunna töa sött varje dag, skippa lunchen och äta sött.

Någon mer som känner igen sig och har brist på karaktär?

Följ:
Dela inlägget

1 kommentar

 1. Petra
  19 januari, 2018 / 10:16 e m

  ??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?