12   121
39   224
30   164
21   205
19   181
21   175
24   171
7   163
15   163
11   158

Senaste inläggen

 • Mysfredag & Middag på Quan i Malmö

  Mysfredag & Middag på Quan i Malmö
 • Fullspäckad torsdag

  Fullspäckad torsdag
 • Rea på Busnel

  Rea på Busnel
 • Favoriter från YSL

  Favoriter från YSL

Brist på karaktär

Alltså jag känner verkligen att jag har brist på karaktär. I vissa fall! Men just idag och en helt vanlig torsdag skulle jag få för mig att ta en chokladboll till kaffet efter lunch. Jag och en kollega var iväg på ett möte som drog iväg och rätt som det var så hade det gått flera timmar innan jag hade ätit. Och mitt blodsocker, det ska vi inte snacka om.

Jag köpte en plocksallad och åt den ute i förbutiken där jag även skulle handla kaffe. Men jag var så himla sötsugen när jag hade ätit klart min sallad. Så det bara hände, rätt som det var så hade jag köpt kaffe och chokladboll. Och nu var det dessutom synd att slänga den 🙂

Jag önska verkligen att jag var en person som kunde hålla mig och unna mig en gång i veckan. Men det funkar inte på mig. Jag älskar sött och skulle kunna töa sött varje dag, skippa lunchen och äta sött.

Någon mer som känner igen sig och har brist på karaktär?

Följ:
Dela inlägget

1 kommentar

 1. Petra
  19 januari, 2018 / 10:16 e m

  ??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?