12   136
28   178
14   214
27   202
31   274
14   174
28   249
42   281
14   238
12   204

Senaste inläggen

 • När det inte blir som man tänkt sig

  När det inte blir som man tänkt sig
 • Läppstift Rouge Dior Nr 775 Darling

  Läppstift Rouge Dior Nr 775 Darling
 • Puderrosa top från Rosemunde

  Puderrosa top från Rosemunde
 • Upp till 25% rabatt på design lampor

  Upp till 25% rabatt på design lampor

Dejt med skönhetsdrottningen

Hej fina raringar

Wow vilket otroligt fint väder vi har haft i Malmö. Över 20 grader har det varit, så mysigt. Efter jobb åkte vi med lillen till lekplats där syrran kom förbi. Vi skulle egentligen sätta oss på en uteservering och äta glass men valde att åka till mina föräldrar, äta glass och umgås.

Gårdagens tema var skönhet, hade två behandlingar som jag kommer berätta mer om. Därefter mötte jag upp min skönhetsdrottningen Sofia som dessutom är en av tjejerna bakom Kräm Hudvårdsstudio. Dessa tjejer tar hand om min hud och det var dessutom som som rekommenderade hudvårdsprodukterna som jag använder idag. Så bor ni i Malmö eller närheten så tycker jag definitivt ni ska besöka tjejerna. HÄR (klick) kan ni läsa om behandlingarna jag gjort.

Jag och fina Sofia satt på super mysiga Mäster Johan hotellet. Vi pratade verkligen om allt mellan himmel och jord. Rätt som det var så kika vi båda på klockan som hann bli 23.00. Vi hade alltså suttit i 5 timmar och haft det riktigt trevligt utan att ens kolla på klockan. Blir helt klart en ny dejt snart igen ❤️

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?