Dejt med skönhetsdrottningen

Hej fina raringar

Wow vilket otroligt fint väder vi har haft i Malmö. Över 20 grader har det varit, så mysigt. Efter jobb åkte vi med lillen till lekplats där syrran kom förbi. Vi skulle egentligen sätta oss på en uteservering och äta glass men valde att åka till mina föräldrar, äta glass och umgås.

Gårdagens tema var skönhet, hade två behandlingar som jag kommer berätta mer om. Därefter mötte jag upp min skönhetsdrottningen Sofia som dessutom är en av tjejerna bakom Kräm Hudvårdsstudio. Dessa tjejer tar hand om min hud och det var dessutom som som rekommenderade hudvårdsprodukterna som jag använder idag. Så bor ni i Malmö eller närheten så tycker jag definitivt ni ska besöka tjejerna. HÄR (klick) kan ni läsa om behandlingarna jag gjort.

Jag och fina Sofia satt på super mysiga Mäster Johan hotellet. Vi pratade verkligen om allt mellan himmel och jord. Rätt som det var så kika vi båda på klockan som hann bli 23.00. Vi hade alltså suttit i 5 timmar och haft det riktigt trevligt utan att ens kolla på klockan. Blir helt klart en ny dejt snart igen ❤️

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.