17   197
8   269
21   361
26   393
24   428
16   410
9   360
26   314
37   282
38   339

Senaste inläggen

 • DUMBO på bio & Söndagsmys

  DUMBO på bio & Söndagsmys
 • Graviduppdatering vecka 35 & baby i säte

  Graviduppdatering vecka 35 & baby i säte
 • Därför älskar jag facemist!

  Därför älskar jag facemist!
 • Restaurang Fiskboden i Lomma

  Restaurang Fiskboden i Lomma

DUMBO på bio & Söndagsmys

Dumbo på bio & Söndagsmys.

Vilken otroligt mysig söndag vi haft, helt underbar. Idag var det Matteos dag. Vi överraskade honom på morgonen med att vi skulle gå på bio. Han blev så lycklig då han älskar bio. Jag hade sedan tidigare visat honom trailer och frågat honom om han skulle vilja se den och han svarade JA. Det enda jag var orolig för. Är att filmen är 1h 52min och det är rätt länge för min snart 4 åring att sitta still ( han är 3 år och 8 mån exakt :). Men det gick hur bra som helst, han älskade filmen. Det som var bra med filmen är att där hela tiden hände något.

Snacka om att vara en stolt mamma att han lyckades sitta still så länge. Han är en väldigt aktiv liten kille som älskar att springa runt och busa. Får han välja mellan padda eller lek så väljer han helt klart lek. Kan verkligen rekommendera DUMBO, en riktigt bra film för hela familjen. Både jag och mannen tyckte också att den var riktigt bra.

Något som kan vara bra att tänka på. Matteo ställde väldigt mycket frågor till varför djuren satt i bur. Så jag fick under filmens gång berätta att det inte är bra att ha djur i bur på cirkus. Att vi inte går på Cirkus där det finns djur för det är inte snällt att tvinga dom. Han var väldigt förstående och ställde en massa frågor. Och mot slutet av filmen visar dom faktiskt att djuren ska inte vistas på cirkus och berättar lite om det. Vilket jag tycket var bra. Dumbo på bio & SöndagsmysDumbo på bio & Söndagsmys

Efter bion åkte vi till Staffanstorp då där var tivoli. Vilket barn gillar inte tivoli. Sen blev det Mc Donalds då lillen önskade det.

Dumbo på bio & SöndagsmysDumbo på bio & SöndagsmysDumbo på bio & Söndagsmys

Sen kom vi hem bytte om till bekvämare kläder och tog en promenad. Blev inte en lång promenad men lagom.

Nu sover lillen och vi ska koppla av framför Netflix. Trevlig kväll fina.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?