13   241
16   317
9   338
25   298
37   274
36   333
28   261
36   359
23   287
9   247

Senaste inläggen

 • Stilsäkra klänningar

  Stilsäkra klänningar
 • Samla dina lån

  Samla dina lån
 • Före & efterbilder på utbyggnaden

  Före & efterbilder på utbyggnaden
 • REA på designer solglasögon

  REA på designer solglasögon

Fina posters till alla rum

I samarbete med BGA Fotobutik.

Vi flyttade till vårt nya hus i slutet på maj och jag är fortfarande inte klar med all inredning. Där är några grejer som är kvar att fixas och jag har inte riktigt haft tid. Sen är jag inte en person som bara handlar på mig för att ha det klart. Utan jag tänker noga efter vad det är jag vill ha och vad som passar ihop med vad. Men däremot så måste jag få upp snygga posters i alla rum. Jag har spanat in både ramar och posters hos BGA fotobutiken och där finns så himla mycket fint.

Jag behöver få upp fina posters i alla rum. Rummen får en helt annan känsla när det finns fina bilder på väggarna. Kikade hos BGA fotobutik och hittade så himla mycket fint. Det tog inte 30 minuter och jag hade hittat posters till alla rum. Kommer nog ta lite tid att bestämma mig för exakt vilka jag ska köra på. Nedan har ni några av mina favoriter.

Till vardagsrummet och allrummet så hittade jag bilderna nedan. När det kommer till stilen så gillar jag både när det är målat men även fotografier. Skulle inte blanda dom i ett och samma rum men skulle kunna tänka mig att ha dom två målade i allrummet och dom som är mer som fotografier i vardagsrummet. Vill inte att det ska vara allt för stor kontrast mellan dom.

Till Matteos rum så hittade jag bilderna nedan. Så himla söta och dom hade passat helt perfekt i hans rum. Matteos rum är inte heller helt klart och jag har några detaljer kvar. Men vill inte heller skynda på inredningen bara för att ha det klart. Vill göra rummet perfekt och jag känner att jag är på god väg. Älskar prins texten för han har en liten skylt där det står prins på som vi har precis ovanför sängen. 

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?