9   83
11   158
10   159
24   189
21   197
19   204
39   308
26   253
13   182
12   220

Senaste inläggen

 • En helg helt i min smak

  En helg helt i min smak
 • Gårdagen & dagens

  Gårdagen & dagens
 • Tweedjacka från Zara

  Tweedjacka från Zara
 • Frisör i Malmö

  Frisör i Malmö

Hinner inte med!

Puh, nu har jag landat i sängen och är helt slut i skallen. Blir tidig säng för att ladda med en massa energi inför imorgon.

Efter jobb åkte vi förbi för att kolla hur vårt husbygge går och det går framåt. Alla fönster är på plats och dom fixar med elen. Längtar tills vi får nycklarna till vårt nya hem 🙂

Därefter åkte vi för att handla gran. Vi åkte först till Ikea där granarna faktiskt var riktigt fina och dessutom riktigt grymt pris. 199:-. Var man medlem fick man dessutom 100:- i presentkort. Riktigt bra pris MEN vi vill ha en riktig Disneygran som jag kallar dom och det fanns inga sådana. Så vi fick åka vidare, men sedan hitta vi ett ställe som sålde dessa granar. Blev lite irriterad att ett sådant stort företag hade en stackars liten kvinna som kämpa med att sälja alla dessa granar helt själv. Vi fick gå in och kalla på mer personal.

Men till slut fick vi vår fina gran och jag är så himla nöjd med den och dessutom fick kvinnan lite extra personal styrka ute vid granarna. Ni får se mer bilder på granen imorgon.

Det var faktiskt allt jag hann med idag, ville så gärna hinna träna men tiden räckte inte till.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?