Kämpa Kämpa

Hej raringar

Kikar in en snabbis, bättre sent än aldrig. Vi började dagen med träning på gymmet och därefter åkte vi ut till naturen för att köra igång med vår jogging. Målet är att vi ska springa 5 km utomhus och ska man vara ärlig så är det inte så lätt. Jag har försökt springa inomhus och det har gått helt okej men utomhus med alla uppförsbackar och vinden är är det kämpigt. Men vi lyckades helt okej och efteråt kändes det så himla bra.

Är så himla glad att jag och mannen gör det tillsammans. Nu jäklar det ska vi bli fit 😃 Det känns lättare när man är ett par att man siktar mot samma mål och det är precis det vi gör.

Påväg tillbaka köpte vi med varsitt kaffe och åkte till en lekplats där vår lilla älskling fick leka av sig. Älskar dessa enkla stunder, en kaffe i handen och bus med killarna 😃

Gott natt godingar

Lunch på balkongen med världens bästa utsikt. Lillkillen älskar att äta på balkongen och vi med för den delen. Vädret var ju fantastiskt.

En god kopp kaffe är aldrig fel.

Tog mig en kopp Pukka detox te på kvällen. Och körsbär, alltså vad jag älskar körsbär. Skulle kunna äta hur mycket som helst. Har min favvo mask från Carita på som jag ska sova med. Bästa masken någonsin, får tipsa om den i ett annat inlägg för er som är nya.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.