1   86
15   191
21   210
24   250
15   234
32   247
7   254
32   301
29   231
25   270

Senaste inläggen

 • Mattor från Trendcarpet

  Mattor från Trendcarpet
 • Rosa läppstift – Rouge Dior 028

  Rosa läppstift – Rouge Dior 028
 • Julklappstips från Hunkemöller

  Julklappstips från Hunkemöller
 • En spydig kommentar.

  En spydig kommentar.

Kvinnor som ger varandra komplimanger

Hallå raringar

Landat i soffan med ett glas Cola Zero och Netflix. Lillen sover hos svärföräldrarna då både jag och mannen jobbar imorgon. Så ikväll är vi barnfria 🙂

Jag har hunnit med ett styrkepass på gymmet, vilket känns så himla skönt. Är så glad att vara igång med träningen.

Det var länge sen jag gjorde keso plättar. Så kvällens middag blev keso plättar. Så himla gott och enkelt att göra.

Nu till en helt annan grej. Jag älskar kvinnor som kan ge andra kvinnor komplimanger. Jag själv ger alltid andra kvinnor komplimanger, vare sig det är på sociala medier eller i verkligheten. Om jag tycker att en annan kvinna är snyggt klädd eller har en god parfym så ger jag henne en komplimang. Men jag upplever också att andra kvinnor ger mig komplimanger, och man blir så himla glad. Jag tycker att vi behöver lite mer upplyft i denna världen. Du skadar ingen om du ger den en komplimang – vad fin du är i håret, vilken snygg blus, så fina skor.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?