13   145
17   178
12   153
19   192
24   204
13   208
42   205
12   170
25   445
51   208

Senaste inläggen

 • Därför tog jag uppehåll

  Därför tog jag uppehåll
 • Restaurang Quan i Malmö

  Restaurang Quan i Malmö
 • Tar hand om mig

  Tar hand om mig
 • Ingen ork idag

  Ingen ork idag

Lila klänning från Veronica Virta

Denna lila klänning från Veronica, hur snygg är inte den! Jag älskar färg, jag älskar att mixa och matcha. Klänningen från Veronica Virta heter Lucy dress och är nyinkommen, ni hittar den HÄR. En perfekt klänning som funkar både till fest och vardag. Jag matchade klänningen med röda skor, som enligt mig blev en snygg match. Tycker det är snyggt att matcha olika färger. Lila passar också otroligt snyggt med senapsgult, jag har ett par senapsgula pumps men kan inte riktig hitta dom. Vill man använda klänningen till vardag, så funkar snygga ballerina eller pumps med lägre klack.

Eftersom jag är en kvinna med former, som dom flesta av oss är. Denna klänning sitter som gjord på mig och passar mig perfekt. Jag har otroligt svårt att hitta en klänning som sitter snyggt och passar min kropp.

Jag älskar Veronica Virta, tidlösa klassiska plagg med det där extra. Plagg med lyx och feminin touch. Varje plagg är precis min stil och jag älskar allt. Jag har sedan tidigare plagg från Veronica Virta och det kommer absolut bli en hel del favoriter i min garderob.

Spana in denna lila klänningen från Veronica Virta här

Lila klänning från Veronica VirtaLila klänning från Veronica VirtaLila klänning från Veronica VirtaLila klänning från Veronica VirtaLila klänning från Veronica Virta Lila klänning från Veronica VirtaLila klänning från Veronica Virta

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?