12   86
12   154
14   152
23   166
27   163
32   173
26   192
16   162
28   221
34   184

Senaste inläggen

 • Hårspänne med pärlor

  Hårspänne med pärlor
 • Alkoholfri öl & egentid

  Alkoholfri öl & egentid
 • REA PÅ BUSNEL

  REA PÅ BUSNEL
 • Östra Torns 4H- gård

  Östra Torns 4H- gård

Medlemskap & graviduppdatering vecka 22

Medlemskap & graviduppdatering vecka 22.

Hej raringar.

På fredag går jag in i vecka 23, känns verkligen som att tiden går rätt snabbt nu. Har börjar kika på gravidboxar och lite praktiska grejer som är bra att ha. Vi har rätt mycket kvar sen Matteo. Men där är ändå lite småsaker vi behöver köpa till. Jag mår väldigt bra och har inga som helst besvär. Vilket känns otroligt bra, får passa på att njuta medan det varar.

Jag är medlem hos Libero klubben och det har jag varit sen Matteo var liten. Använder alla deras produkter och blöjor. Det har kommit en hel del nya grejer och det ska bli spännande att prova dessa. Så det är rätt bra när man får kuponger och rabatter på produkter eller blöjor. Minns man blev alltid så glad när det kom ett grymt erbjudande på blöjor. Vi har alltid varit sådana att vi inte “sparar” in på blöjor. Utan jag vill att mitt barn ska ha en fräsch blöja och byter den rätt ofta.

Kom gärna med tips om ni har några fler bra klubbar man kan vara medlem i.

Brukar gå in på appen för att läsa om just den veckan jag befinner mig i. Förutom att man kan kolla poäng och läsa om en massa saker. Så kan man i appen följa veckan man är gravid i. Såg dessutom att jag har lite poäng tillgodo sen Matteo. Medlemskap & graviduppdatering vecka 22Medlemskap & graviduppdatering vecka 22

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?