Min Walk In Closet

Tänkte passa på att visa er min Walk In Closet, detta är favorit rummet i hemmet. Är så himla glad att vi kommer kunna ha en Walk In Closet i det nya huset också :). Vi kommer eventuellt byta ut inredningen, pallen, spegeln och lampan kommer vi behålla. Hade gärna velat ha en heltäckningsmatta eller helt enkelt en större matta som nästan täcker hela rummet. Vi får helt enkelt se när vi flyttar. Kommer bli mycket enklare att planera när man se rummet. För er som missat det så skrev jag ett inlägg här (klick) om att vi köpt radhus. Just nu har vi inte en hörna till lillen då min och mannens kläder tar alldeles för mycket plats.

Detta rum brukar ofta vara total kaos då där ligger en massa kläder och grejer framme. För några dagar sen passade jag på att städa undan och knäppa några foto medan rummet ser fint ut.

Min Walk In Closet

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.