14   248
16   321
9   339
25   298
37   274
36   333
28   261
36   359
23   287
9   247

Senaste inläggen

 • Stilsäkra klänningar

  Stilsäkra klänningar
 • Samla dina lån

  Samla dina lån
 • Före & efterbilder på utbyggnaden

  Före & efterbilder på utbyggnaden
 • REA på designer solglasögon

  REA på designer solglasögon

Planering av sommarutflykter

Planering av sommarutflykter.

Hej raringar.

Har precis satt mig i soffan efter en lång men härlig dag. Känns så skönt att trots gravidvecka 22 (nästan 23) så mår jag otroligt bra och har så mycket energi. Får passa på medan det håller i sig, man vet ju aldrig när det vänder.

Efter jobb åt jag middag och tog en promenad. Måste verkligen börja röra på mig mer, har varit så otroligt lat. Dessutom har jag åkt på världens förkylning så jag får inte anstränga mig alldeles för mycket.

Men till något helt annat nu, vi håller på att kika på olika sommarutflykter. Jag har ingen “riktig” semester under sommaren då jag ska på mammaledighet i augusti. Men jag har ändå några dagars ledighet som man såklart kan klämma in en utflykt. Det får så klart bli med bil eftersom jag inte får flyga. Ni får jätte gärna tipsa om ställen/ utflykter som ät perfekta att göra med en 3,5 åring.

Planering av sommarutflykterPlanering av sommarutflykterPlanering av sommarutflykter

Följ:
Dela inlägget

4 Kommentarer

 1. My
  25 april, 2019 / 3:18 e m

  Isåfall är Karslundsparken i Landskrona super. Speciellt på en vardag. Glöm inte ta med picknick och sällskap med barn. Lekplats och svenska lantdjur som ligger bredvid att barnen blir underhållen länge.

  • Anna
   Författare
   25 april, 2019 / 5:29 e m

   Tack för tipset, ska absolut spana in det.

 2. Emma
  25 april, 2019 / 11:04 e m

  Vi har varit två gånger i rad på Astrid Lindgrens värld och våra barn älskar det.

 3. Annelie
  25 april, 2019 / 11:05 e m

  Kålmorden, både vuxna och barn älskar det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?