Shoppa min stil

ring
Pärlor
väska
väska
klänning
Vit blus
Skjorta ormskinn
Nude pumps
Svarta pumps
Satinkjol
Grön plisserad kjol
Rutig kavaj
Svart kavaj
Stövletter
Ormskinn stövletter
5   63
25   123
27   237
18   210
21   180

Tweedjacka från Zara

Hur läcker är inte min tweedjacka från Zara!

När jag såg den för några veckor sen blev jag totalt förälskad och det blev ett köp. Alltså Zara har fått in så himla mycket som är fint att jag skulle kunna handlat upp halva deras butik. Otroligt mycket snygga kavajer och blusar. Jag köpte även en kostym som satt perfekt på mig. Men jag gillade inte tyget då det inte kändes lika styvt som en kostym ska vara.

Ville länka till kavajen från deras hemsida men den verkar helt slutsåld. Så passa på att kika i butiken. 

Fotograf: Maria Busck

Jag är så himla nöjd med mitt hår och Samantha har gjort ett riktigt grymt jobb. Letar ni efter frisör i Malmö så spana in mitt inlägg.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?