40   214
23   197
21   185
16   207
22   174
27   226
25   222
15   201
24   222
12   254

Senaste inläggen

 • Kvällens plan!

  Kvällens plan!
 • Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

  Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg
 • Modell till multinationellt företag

  Modell till multinationellt företag
 • Husköp & dålig mäklare

  Husköp & dålig mäklare

Vår gran 2018

Vår gran 2018 slog all rekord. En gigantisk gran på 3,5 meter och så himla fin. Hemma hos oss älskar vi julen och kör all in. Vi köper alltid den största granen som får plats hemma hos oss. Vi kunde fått plats med en större gran men stället vi handla på hade inte en större gran.

Jag ska passa på att julpynt på rean och fynda inför nästa år. Där är lite grejer jag haft på spaning.

Lite bilder på vår gran 2018. Bilderna blev inte riktigt rättvisa för den ser ännu större ut i verkligheten.

Är det någon mer av mina läsare som är tokig i julen och kör all in?

Vår gran 2018Vår gran 2018

Idag väntar en otroligt spännande dag. Men först ska jag passa på att få lite jobb gjort. Har några fakturor jag ska gå igenom och sen fotografering. Tanken är att jag ska hinna med detta innan mötet.

Jag får önska er en härlig dag.

Kramiz

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. 29 december, 2018 / 9:43 f m

  Älskar julen och julpynt men är mer för den spartanska stilen och inte all in. Gran har vi plast då jag inte tål gran. Er gran, och juldekorationer var supersnyggt. Stor gran gör sig väldigt bra hos er.
  Ha en bra dag!

  • Anna
   Författare
   29 december, 2018 / 12:43 e m

   Hej. Jag älskar också mär det är stilrent och här hemma kör vi både all in och stilrent. O ja det är många som ej tål gran men det bästa är att man kan köpa riktigt fina platsgranar 😍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?