13   144
17   178
12   153
19   192
24   204
13   208
42   205
12   170
25   445
51   208

Senaste inläggen

 • Därför tog jag uppehåll

  Därför tog jag uppehåll
 • Restaurang Quan i Malmö

  Restaurang Quan i Malmö
 • Tar hand om mig

  Tar hand om mig
 • Ingen ork idag

  Ingen ork idag

Vi satsar stort.

Vi satsar stort, väldigt stort detta året. Både jag och mannen är riktiga nördar när det kommer till julen. Varje år kör vi all in. Men detta året kommer vi köra extra stort, vi har nämligen riktigt högt i tak. Vi kommer köpa den största granen som går att få in här hemma.

All In.

Julen kommer en gång om året och vi gör det extra mysigt med allt som tillhör julen. Älskar att umgås med nära och kära. I år åker mina föräldrar till Kroatien eftersom min morfar är sjuk. Så det känns synd att inte ha mormor och morfar här, men mina systrar kommer över på julafton. Vi ska laga mat och baka tillsammans och mysa. Förstår att mina föräldrar behöver åka ner. Sen blir det också middag med svärföräldrarna. Vi har långledigt över julen, vilket känns otroligt kul. Vi är rätt så spontana av oss, så vi får se vart vi bär av.

1:a advent.

Imorgon är det 1:a advent. Helt galet vad tiden går snabbt. Snart är det jul. Har inte hunnit ta bilder på årets julpynt, har visat lite på My Story. Får passa på att visa er i veckan.

Vi satsar stort.Vi satsar stort.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?