Shoppa min stil

no products

Akuten & tänk om…

Vilken dag vi har haft idag, vet inte riktigt vart jag ska börja. Igår fick lillen sin 5 månaders vaccin och det gick bra fram till natten/morgonen idag då han började få hög feber. Han fick samma vaccin när han var 3 månader och det gick bra. Denna gången reagerade han helt annorlunda, trots att han fick alvedon så ökade febern. Vid 39.8 grader så sa barnmorskan att vi ska åka in till akuten. Han hade ätit och druckt normalt, men var rätt gnälig så det var lika bra att åka in. 

Vet inte riktigt om det var lönt att vi åkte in för dom gjorde egentligen ingenting. Dom mätte temperaturen som var uppe i 40.9 men enligt dom så var det normalt, så vi fick vänta. Vi vänta i 2 timmar och när vi väl fick komma in så visade det sig att det blivit något fel och att dom skulle ha tagit emot oss innan men det blev ett missförstånd. Visst jag förstår att vården är överbelastad men va fan alltså vi pratar om människoliv. Tänk om… Men som tur är var det inget allvarligt.

Lillen var rätt ledsen och vi gick fram flera gånger för att fråga när det var vår tur. Efter förflyttande från det ena rummet till det andra och efter att pratat med sjuksköterska och läkare så fick vi åka hem då det var pga vaccinene han hade fått febern. Japp det visste vi ju redan men vi kunde inte göra något mer. Det handlar om ens barn och såfort det är något vill man ju veta och uppsöka läkare. Själv hatar jag gå till läkaren då det inte hjälper.

Nu är det dock mycket bättre, febern har lagt sig och lillen sover. Han har knappt sovit något under hela dagen. 

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?