Shoppa min stil

no products

Anastasia Liquid Lipstick Sarafine

I annonssamarbete med Kicks.

Igår bar jag denna urläckra röda färgen på läpparna. En mörkröd färg som dessutom sitter hela dagen. Läppstiftet kommer från Anastasia Beverly Hills och färgen heter SarafinePerfekt färg om man vill ha en röd färg till julen men också en super fin färg till vilket annat tillfälle man önskar.

Läppstiftet kostar 259:- och jag tycker det är väldigt prisvärt. Det finns en rad olika färger och alla Liquid Lipstick håller otroligt länge.

Är ni intresserade av att få flera tips på olika läppstift så har jag en helt egen kategori för Läppstift. Jag älskar läppstift.

 

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?