Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Attack – lågt blodsocker

Uch fy idag fick jag världens attack pga mitt låga blodsocker. Kände hur jag jag började kallsvettas och höll nästan på att svimma, ont i magen och illa mående. Fick gå in och lägga mig en stund på soffan och efter en tid så kändes det bättre. Får nog se till att äta mer mellanmål så att jag kan hålla blodsockret på en jämn nivå. En kollega berätta att hon har samma problem som jag bara att hon svimmar. Har ni också samma problem vid lågt blodsocker?

Gårdagens mellanmål, yoghurt med valnötter och blåbär.

IMG_9309

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?