Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Avbruten strejk & fullspäckad vecka

Avbruten strejk & fullspäckad vecka.

Hej raringar.

Ojoj alltså vilken vecka. Klockan är knappt 21.00 och jag kan knappt hålla mig vaken. Sen förra fredag har det varit total kaos och så mycket att göra på jobb. Handels hade nämligen varslat om strejk inom detaljhandeln och det har varit enormt mycket jobb krig det. För er som kanske inte är helt insatta så varslar man om strejk när man inte kan komma överens vid en avtalsförhandling. Här stod bland annat lägstalönerna på spel. Men idag lyckades man kompromissa och vid halv 5 blev det ett avtal och strejken är därmed avbruten. Helt rätt att man ska kompromissa under dessa omständigheter och samtidigt måste Vi stå på oss och ha våra rättigheter. 

Jag tycker att rent spontant så har folk inom bland annat detaljhandeln (vården ?) och andra service yrken stått i framkanten under pandemin. Dom har fått jobba under all denna tid och förtjänar att lyftas och få beröm för det. Åh jag skulle kunna prata om detta i all evighet. Men man har lyckats kompromissa och nu är det bara att blicka framåt. Den här pandemin är otroligt påfrestande för alla nu.

Men imorgon vaknar vi upp till fredag, och nästan helg. Ska sätta mig in lite extra kring det nya avtalet och få mer information. 

Ha en fin kväll fina ni.

Avbruten strejk & fullspäckad vecka

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?