Shoppa min stil

no products
38   131
67   314
8   202
55   322
26   301

Babyliss Pro MiraCurl Rosé Gold

I annonssamarbete med Lyko.

För en tid sen ställde jag fråga om det var någon som ägde en Babyliss Curl eftersom jag själv var sugen på en. Så jag bestämde mig för att beställa den från Lyko.

Igår var första gången jag testa den och det gick väldigt snabbt att locka mitt tjocka hår, som för övrigt tar väldigt långt tid. Är super nöjd med den och jag måste öva lite. Men den gör jätte fina locka. Jag gillar inte när lockarna är överdrivet lockiga utan vill ha dom här stora lockarna som faller snyggt. Vilket denna har.

Den har väldigt många funktioner som jag måste testa mig fram. Den har bland annat 3 timmerinställningar med pip- indikator för olika curl- effekter som jag måste testa.

Är du som jag att du inte kan locka ditt hår med en plattång och har väldigt tjockt hår där det tar extremt långt tid att locka. Så tycker jag helt klart att Babyliss Pro MiraCurl är helt perfekt. Finns även en lite billigare variant Babyliss Curl Secret som är 500:- billigare. Men läs gärna på om dom för där är olika funktioner. Jag gillade bland annat att Babyliss Pro MiraCurl hade fler värmeinställningar och att man kan välja mellan fler inställningar på lockar.  

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?