Shoppa min stil

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender
25   178
56   257
32   220
51   275
39   281

Babyliss Pro MiraCurl Rosé Gold

I annonssamarbete med Lyko.

För en tid sen ställde jag fråga om det var någon som ägde en Babyliss Curl eftersom jag själv var sugen på en. Så jag bestämde mig för att beställa den från Lyko.

Igår var första gången jag testa den och det gick väldigt snabbt att locka mitt tjocka hår, som för övrigt tar väldigt långt tid. Är super nöjd med den och jag måste öva lite. Men den gör jätte fina locka. Jag gillar inte när lockarna är överdrivet lockiga utan vill ha dom här stora lockarna som faller snyggt. Vilket denna har.

Den har väldigt många funktioner som jag måste testa mig fram. Den har bland annat 3 timmerinställningar med pip- indikator för olika curl- effekter som jag måste testa.

Är du som jag att du inte kan locka ditt hår med en plattång och har väldigt tjockt hår där det tar extremt långt tid att locka. Så tycker jag helt klart att Babyliss Pro MiraCurl är helt perfekt. Finns även en lite billigare variant Babyliss Curl Secret som är 500:- billigare. Men läs gärna på om dom för där är olika funktioner. Jag gillade bland annat att Babyliss Pro MiraCurl hade fler värmeinställningar och att man kan välja mellan fler inställningar på lockar.  

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?