Shoppa min stil

Pumps
Kappa
Kappa
Kappa
väska
väska
klänning
Vit blus
Skjorta ormskinn
Nude pumps
Svarta pumps
Satinkjol
Grön plisserad kjol
Rutig kavaj
Svart kavaj
Stövletter
Ormskinn stövletter
11   116
17   187
11   159
7   196
6   157

Babyliss Pro MiraCurl Rosé Gold

I annonssamarbete med Lyko.

För en tid sen ställde jag fråga om det var någon som ägde en Babyliss Curl eftersom jag själv var sugen på en. Så jag bestämde mig för att beställa den från Lyko.

Igår var första gången jag testa den och det gick väldigt snabbt att locka mitt tjocka hår, som för övrigt tar väldigt långt tid. Är super nöjd med den och jag måste öva lite. Men den gör jätte fina locka. Jag gillar inte när lockarna är överdrivet lockiga utan vill ha dom här stora lockarna som faller snyggt. Vilket denna har.

Den har väldigt många funktioner som jag måste testa mig fram. Den har bland annat 3 timmerinställningar med pip- indikator för olika curl- effekter som jag måste testa.

Är du som jag att du inte kan locka ditt hår med en plattång och har väldigt tjockt hår där det tar extremt långt tid att locka. Så tycker jag helt klart att Babyliss Pro MiraCurl är helt perfekt. Finns även en lite billigare variant Babyliss Curl Secret som är 500:- billigare. Men läs gärna på om dom för där är olika funktioner. Jag gillade bland annat att Babyliss Pro MiraCurl hade fler värmeinställningar och att man kan välja mellan fler inställningar på lockar.  

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?