Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Back to the office :D 

God morgon fina ni

Då kör vi en ny vecka och nya tag, idag är jag tillbaka på kontoret efter några veckor ute på fältet. Har saknat mina kollegor så det ska bli kul att komma tillbaka 😀 Ska dock först till barnmorskan då jag har ett inbokat besök, har nämligen gått över från järntabletter till blutsaft då min mage inte gillade järntabletter. Men det verkar som att kroppen tog upp järntabletter bättre än blutsaft. Aja sålänge lillkillen får allt han behöver så är det ju bra.

Önskar er en trevlig dag. Kramiz

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?