Shoppa min stil

no products

Bara för att man har barn så ska saker och ting inte vara ett hinder.

God morgon fina ni

Vi ligger fortfarande kvar i sängen med varsin kopp kaffe, skulle kunna ligga här hela dagen eller not, det kryper i mig och jag behöver få rent här hemma. Lillkillen vakna 9.30 eftersom han var lite täppt i näsan och nu har han somnat igen. 

Igår kom vi i säng rätt sent, vi var hos mina föräldrar och kom inte hem förrän strax innan midnatt. Man vill inte begränsa sig nu när man har barn och behöva åka hem typ vid 18, han är så liten nu så det spelar ingen roll vart han sover sålänge han sover. Både jag och mannen tycker att det är viktigt att kunna göra saker precis som innan, kanske inte allt men dom vardagliga sakerna. Vi har lyckats väldigt bra med det och bara för att vi har barn så ska inte saker och ting vara ett hinder. 

Idag blir det storstädning här hemma och jag ska även försöka hinna baka lussekatter, tar ju en hel del av ens tid men mamma skulle komma över så vi ska baka tillsammans. 

Mina gosig små fötter.  

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?