Shoppa min stil

klänning
Klänning
kavaj
Pumps
Kappa
Kappa
Kappa
väska
väska
klänning
Vit blus
Skjorta ormskinn
Nude pumps
Svarta pumps
Satinkjol
Grön plisserad kjol
Rutig kavaj
Svart kavaj
Stövletter
Ormskinn stövletter
0   51
14   275
15   340
23   346
15   317

Boken om dig!

Boken om dig!

Hej raringar.

Idag har jag varit på konferens hela dagen och jag är inte alls van att sitta så länge. Även om konferensen är bra, så blir jag otroligt rastlös i benen. Så jag passade på att ta en promenad innan vi åt middag. Skulle egentligen till gymmet men där var inget pass som passade mina tider.

Igår fick vi reda på att det är en lillebror som vi väntar. Känns helt fantastiskt att jag snart är mamma till två pojkar. Nu får tiden gärna gå snabbare. Mannen och jag metrar för efter namn. Det här med pojknamn är verkligen inte lätt.

Sen har jag inte kunnat hålla mig och kikat på babykläder. Blev inget köp då vi har så mycket kläder från Matteo och jag måste kolla igenom vilka storlekar vi har hemma. Vi har så mycket fint från Matteo och alla hans kläder är kvar. Däremot köpte jag Boken om dig till bebisen så vi kan börja fylla i den. Ville ha samma som jag har till Matteo och det var inte helt enkelt att hitta.

När jag kollar på foto på när Matteo var liten så kan jag inte förstå att tiden går så snabbt.

Boken om dig! Boken om dig! Boken om dig! Boken om dig!

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?