Shoppa min stil

no products

CARITA Ideal Hydratation ansiktsmask

Carita Ideal Hydratation ansiktsmask är en av dom bästa maskerna jag haft. Denna ansiktsmask gör verkligen underverk med huden. Jag som är extremt torr i huden får en massa fukt. Ni som följer bloggen vet att jag är extremt noga med att ta hand om min hud. 

Sen så besöker jag Terese på Kräm Hudvårdsstudio regelbundet för att fräscha upp min hud. Ni kan läsa om alla mina behandlingar HÄR. I samarbete med Kräm Hudvårdsstudio får mina läsare 200:- rabatt på diamantslipningen som är storstädning för huden. Behandlingen kostar 999:- ordinarie pris och ni uppger mitt namn vid bokning får ni rabatten. Ni kan läsa om mina behandlingar HÄR

Carita Ideal Hydratation ansiktsmask Carita Ideal Hydratation ansiktsmask Carita Ideal Hydratation ansiktsmask Carita Ideal Hydratation ansiktsmask

Idag passar jag på att ta ett glas vin medan jag har ansiktsmasken på. Jag kommer nämligen sova med masken på för det kan man göra. Jag tar ett tunt lager och det blir inte alls kladdigt vilket jag från början trodde det skulle vara. När jag vaknar på morgonen så känns min hud fantastisk.

Jag har provat en hel del skönhetsprodukter och Carita Lagoon serien slår allt. Jag har hela serien till ansiktet samt en bb crème som jag älskar. Kommer berätta mer om det i ett annat inlägg.

Nu ska jag fortsätta dricka mitt vin och kolla på netflix. 

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?