Shoppa min stil

no products

Carolina Gynning Design New In – Butterfly Lucky Bracelet

Igår fick jag hem mitt söta fjäril armband från Gynning design. Älskar designen med alla fjärilar, får en speciell känsla. Vet inte om det är något omedvetet från barndomen eller om fjärilar allmänt drar en speciellt känsla. Men iallafall älskar mitt armband 😀

IMG_9358 IMG_9357 IMG_9354

Följ:

4 Kommentarer

  • anna
   21 januari, 2015 / 9:45 e m

   Tack 😀

 1. 21 januari, 2015 / 8:31 e m

  Åh jag har velat ha ett sådant sen hon släppte den kollektionen. Älskar fjärilar, vilket märks hahah. Ett hem med för många fjärilar enligt mannen och smycken med fjärilar. Skor, väskor och kläder med fjärilstryck. Jag har nog mani haha.

  • anna
   21 januari, 2015 / 9:45 e m

   hhaha gillar man något så ska man köra på det 😉 Ja det är någon speciell känsla när det kommer till fjärilar. Kram

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?