Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
32   231
26   281
30   219
39   285
72   470

Céline Audrey ​solglasögon Dark Havana

Céline Audrey solglasögon Dark Havana 

Förra året köpte jag Céline Audrey solglasögon i svart. Dom köpte jag second hand och blev otroligt nöjd med köpet. Jag fick även med kvitto så det kändes skönt. I veckan hittade jag även den bruna modellen och passade på att köpa dom second hand också. Maria har verkligen inspirerat mig till att handla second hand och jag har hittat en hel del guldkorn efter det. Hon är en fena på att hitta dom bästa second hand fynden.

Jag är lite nojig när jag handlar second hand så det inte är fake. Så mitt krav är att det ska finnas kvitto. Sen kanske det inte alltid finns kvitto och då köper jag inte varan. Men man kan verkligen hitta guldkorn.

Tycker att solglasögon är en fin accessoar och jag använder dom året om. Är känslig mot ljus så solglasögon är min räddning. Sen är det dessutom riktigt snyggt. Céline Audrey modellen är dessutom en klassiker. Mina äldsta solglasögon är från Armani och dom har jag haft i 10 år. Också svarta, tidlösa och klassiska.

Céline Audrey ​solglasögon Dark Havana
Céline Audrey ​solglasögon Dark Havana
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?