Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Chanel inspirerad jacka

Chanel inspirerad jacka

En läcker jacka eller kavaj som är tidlös och klassisk funkar alltid. Denna fina Chanel inspirerade jacka fyndade jag på Zara. Jag har även sett att Mango har otroligt fina kavajer. Dock då tycker jag dom är för korta i modellen för mig då jag är lång. Men det finns en massa snyggt om man letar.

Chanel inspirerad jacka ​
Chanel inspirerad jacka ​
Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?