Shoppa min stil

no products

DermaQuest ansiktsbehandling hos Kräm Hudvårdsstudio

Dermaquest ansiktsbehandling hos Kräm Hudvårdsstudio.


Det går inte att missa min kärlek till hudvård och allt som tillhör. För någon vecka sen besökte jag min hudterapeut på Kräm Hudvårdsstudio. Då gjorde vi en DermaQuest behandling med både MangoBrite Resurfacer och Firming Enzyme Treatment. Mango för lyster och förnyelse, förstärkte effekten med enzymerna som ger lugnade och uppstramande effekt! Huden fick sig en otroligt fin glow samtidigt som den fick en massa fukt.

Det bästa med att ha en hudterapeut som man går till regelbundet är att hon kan din hud utantill. Ibland har det hänt att jag kunnat skicka bild på min hud då jag kanske haft något problem. Då vet min hudterapeut direkt vad problemet är.

Jag fick även med mig en C-vitamin mask från DermaQuest som är otroligt bra. Jag ska börja använda den 5-10 minuter innan jag börjar sova med den. För denna masken kan man sova med. Huden blir så otroligt fin.

Dermaquest ansiktsbehandling hos Kräm Hudvårdsstudio. 

DermaQuest ansiktsbehandling hos Kräm Hudvårdsstudio
DermaQuest ansiktsbehandling hos Kräm HudvårdsstudioEn underbar känsla att koppla av och bli omhändertagen.
DermaQuest ansiktsbehandling hos Kräm Hudvårdsstudio
DermaQuest ansiktsbehandling hos Kräm Hudvårdsstudio
Denna extremt närande mask är fylld av C-vitamin, Alfa liponsyra, antioxidanter och peptider. Masken är en härlig anti-aging behandling och är mild nog för alla hudtyper. Lugnande, återfuktande och suddar ut fina linjer. Finns HÄR.
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?