Shoppa min stil

no products

Produkter jag använder till håret

Att vara blond och ha den perfekta blonda färgen, är inte enkelt. Jag älskar när min blonda färg går åt den kalla tonen. Men då krävs det också rätt produkter.

Jag har väldigt tjockt och fint hår i mig själv. Men trots det så blir mitt hår också slitet. Jag färgar mig varje 10 veckor och då kör vi helförsäkring. Under en längre tid hade jag jätte svårt att hitta produkter som passade mitt hår. Det blev liksom fettigt direkt efter tvättningen. Som en fet hinna vid hårbotten och hårstråna. Jag höll på att bli tokig. Spelade ingen roll om jag sköljde ordentligt eller om jag tvättade två gånger. Inget hjälpte. Tog ett tag innan jag hittade rätt produkter som funkade. Jag hade verkligen provat allt och hade gett upp.

Produkter jag använder till håret!

Till slut hittade jag Kerastase Blond Absolu serien som passar mitt hår helt perfekt. Schampot tog slut rätt nyligen så det fick bli denna från Kerastase som också funkar perfekt. Men det jag gillar med Blond Absolu serien är att den är lite violfärgad i konsistensen och jag får en känsla att det gör den blonda färgen fräschare. Ni hittar Kerastase Blond Absolu hos Lyko till kampanj priser.

Produkter jag använder till håret!
Denna lätt lavendelfärgade gel med opalglans har den återuppbyggande effekten hos en inpackning och den lätta finishen hos ett balsam. Den återuppbygger intensivt hår som har blivit känsligt och ger hårfibern återfuktning på djupet. Det känsliga, blekta håret blir omedelbart slätt och mjukt och får ny styrka. Cicaflash från Kérastase är idealiskt för alla toner av faux, blonde hår och återuppbygger hårfibern så att kluvna hårtoppar och slitage motverkas. Håret återfuktas, blir lätt och får strålande lyster
Produkter jag använder till håret!
Men sen måste jag tipsa om räddaren i nöden. Fanola No Yellow masken som tar bort allt det gula. Jag är inte så förtjust i deras schampo då jag tycker mitt hår blir torrt men just masken gillar jag. Den känns lite mer vårdande. Denna hittar ni just nu på kampanj 239:- hos Lyko och i vanliga fall kostar den 599:-. Klicka HÄR så kommer ni till masken.
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?