Shoppa min stil

no products

Bildeve – världens äldsta Volvohandlare

Bildeve - världens äldsta Volvohandlare

Visste ni att bildeve är världens äldsta Volvohandlare och dom startades redan på 1920 av Algot Viebke och ägs och förvaltas än idag av samma ägarfamilj. Imponerande att samma ägarfamilj fortfarande är inblandade i företaget. Redan 1920 levererade dom sin första Volvo till sin nya ägare vilket gör dom till världens äldsta Volvohandlare. Måste ändå säga att det är riktigt häftig referens. Kolla in här för att få lite mer information och läsa mer om Bildeve. 1954 blev dom även utsedda av kung Gustaf VI Adolf till hovleverantör.

Bildeve – världens äldsta Volvohandlare

Hos Bildeve får du hjälp med allt när det kommer till bilägande. Du kan köpa både en ny och begagnad bil och du får även hjälp med allt från service, reparationer, skadebesiktning till hjulskifte, däckhotell och bilvård. Dom finns i Helsingborg, Höganäs och Landskrona.

Du har även möjlighet att privatleasa en av deras bilar. Jag har faktiskt själv funderat en del på att privatleasa men inte riktigt hunnit fördjupa mig i hur allt funkar. Just nu har dom ett erbjudande på Volvo XC40 Recharge och med den kör du 100% elektriskt med en räckvidd över 40 mil. Är man intresserad av just denna så kan man skicka in en offert för att få den skräddarsydd efter dom behoven man önskar. Jag kikade lite snabbt på vilka tillval det finns och där finns verkligen allt.

Innan den bilen jag har nu så hade jag en Volvo. Min första bil så den var inte ny, men den var otroligt bra. Minns jag hade den i flera år och den klarade verkligen allt. Super bra kvalitet. Dom som har eller har haft en Volvo vet precis vad jag pratar om. Har dock ingen erfarenhet av Elbilar så det hade varit spännande att åtminstone provköra en och testa känslan.

Bildeve - världens äldsta Volvohandlare ​
En riktig cool och inspirerande bild.
Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?