Shoppa min stil

no products

Hur blir man motiverad till träningen?!

Hur blir man motiverad till träningen?!

Är det en sak jag lärt mig under denna tiden så är det, att man kan inte förlita sig på motivationen. Utan man får helt enkelt bara bestämma sig och få in träningen i vardagen. Motivationen är ibland på topp och ibland är den helt nere. Men man måste ändå ta sig i kragen om man vill ha resultat.

Jag planerar min träning vecka för vecka. Tar alltid med mig träningsväskan till jobbet och går direkt till träningen, antingen när jag hämtat barnen eller om jag inte har barnen går jag direkt. Har jag med mig barnen så tar jag med något att tugga på till dom och då fixar jag alltid middagen dagen innan. Så när vi kommer hem är allt färdigt. Det tar sin lilla tid och det krävs en del planering men det får man ta.

Älskar att träningen blivit en vardags rutin för min del. Jag mår så mycket bättre och speciellt när man ser resultat. Då känner jag mig ännu mer motiverad.

Så förlita dig inte på motivationen utan bara gör det. Vissa saker i livet får man helt enkelt planera och göra. Tro mig, man blir inte mer motiverad till träningen om man åker hem efter jobb, tar en kopp kaffe i soffan och tänker att man ska till träningen. Det där funkar inte för mig iallafall. Man hamnar i viloläge där man trivs.

Hur blir man motiverad till träningen?!
Hur blir man motiverad till träningen?!
Godaste gröten med proteinpulver, frysta blåbär och jordnötssmör. Skulle kunna leva på detta.
Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?