Shoppa min stil

no products

Godaste proteinpulver- 100% Whey Gold Standard

Godaste proteinpulver- 100% Whey Gold Standard.

Det känns så himla skönt att vara igång med träningen och verkligen fått in det som en rutin. Jag brukar få frågan vart jag får motivationen ifrån. Men ska vi vara ärliga så kommer motivationen sen när man börjar se resultat. I början ska man bara göra det och lägga fokusen på träningen tills man fått in det i vardagen. Det tar sin tid och man måste verkligen prioritera men sen när man väl börjar se resultat så blir man ännu mer motiverad.

Jag ska tipsa er om godaste proteinpulver från Gymgrossisten. Ni hittar den HÄR, min favorit är Extreme Milk Chocolate men för att variera ibland så dricker jag även Vanilla Ice Cream. Det jag älskar med dessa smaker är att dom verkligen smakar enligt smaken utan att ha den här ”protein” eftersmaken. Jag kan inte förklara men ni förstår. När jag tillagar min gröt lägger jag en skopa choklad protein och gröten blir så mycket godare. Jag äter i vanliga fall inte gröt men med denna smaken blir den så mycket godare.

Godaste proteinpulver- 100% Whey Gold Standard
Godaste proteinpulver- 100% Whey Gold Standard
Godaste proteinpulver- 100% Whey Gold Standard
Jag toppar min gröt med frysta blåbär och jordnötssmör. Otroligt gott och nyttigt.
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?