Shoppa min stil

no products
38   131
67   314
8   202
55   322
26   301

Chloé Nomade EdP parfym

Chloé Nomade EdP parfym.

Fredag och då får man passa på att glittra lite extra. Så brukar jag i och för sig tänka med alla dagar, varför inte glittra lite extra alla dagar. Idag ska jag nämligen möts upp fina Maria för en after work och fotografering.

Känns verkligen som jag är igång konstant, fast på ett positivt sätt. Hatar att bli uttråkad och inte ha något att göra. Jag måste alltid sysselsätta mig.

Chloé Nomade EdP parfym

Örhängen: Ur & Penn. Parfym: Chloé Nomade EdP finns HÄR. Läppstift: Dior Diorific, 025 Diorissmo finns HÄR.

Chloé Nomade EdP parfym.

Jag är ett stor fan av Chloé parfym och en av mina absolut favorit parfymer är Chloés (ni får tips om den i ett annat inlägg). Chloé Nomade är den senaste parfymen och doftar helt magiskt. Chloé Nomade är en modern blommig chypré-doft, frisk och feminin med en “boyish” twist, för den självsäkra äventyrslystna kvinnan. Karaktäriseras av plommon, mossa, mirabelle-blommor och ren frisk fresia.

Jag är vanligtvis inte för blommiga dofter men upplever inte att Chloé Nomade är en “blommig” doft då den har det där lilla kryddiga i sig. Men tillhör inte dom där kryddiga dofterna.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?