Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Den där känslan & dop på agendan 

  Den där känslan när man stiger upp på morgonen och hemmet är sådär perfekt städat. Vad jag älskar ett nystädat hem 😀

God morgon fina ni

Morgonmys med min lilla prins och en kopp kaffe, kan ju inte bli bättre. Ska strax hoppa in i duschen och fixa iordning mig då vi ska iväg på dop. Det stora problemet blir vad i helsike jag ska ha på mig. Borde ha fubderat på detta igår men jag missade det helt. 80% av min garderob passar fortfarande inte så jag får rota fram något. Får se om jag hinner knäppa några foto innan vi går.

Trevlig lördag. 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?