Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Det är dom små ljuspunkterna i vardagen som gör den stora skillnaden

Har precis hoppat ur duschen och ska fixa iordning mig, vi ska hem till svärföräldrarna idag. Hann med ett gympass också, inget att skryta om då det går riktigt segt och jag blir sjukt svettig. Men känns skönt att göra av med lite energi, har varit lite smått rastlös den senaste tiden trots att jag varit trött. Men jag kämpar på så gott det går och tar det i min egen takt, har lite samandragningar men det är tydligen vanligt.

Idag kör vi en riktigt energi kick med färskpressad juice, apelsin, morötter och äpplen 😀 Smaskens.   

Tyckte om dessa servetter med budskap 🙂 

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?