Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Det glammiga mammalivet

Hej raringar.

Sitter i soffan och kollar på film. Idag har jag inte gjort något speciellt mer än tränat och haft en heldag med mina killar. Så idag har den här mamman hängt i träningskläder. Smidigt när man springer runt på olika aktiviteter.

Igår däremot piffade jag till mig. Hela dagen var nämligen uppbokad men sånt jag älskar, nämligen träffa mina vänner. Först hade jag en fika inbokad med Linda. Hon ska också få en liten bebis om 1 vecka. Senare på eftermiddagen träffade jag Maria. Vi passade på att ta foto och sen tog vi en kaffe och något att tugga på. Vi skulle iväg på ett spännande event men Valentino var orolig och hade magknip så vi fick hoppa eventet. Tycker det är så svårt att hålla reda på allt man “inte får” äta när man ammar för lillen kan få magknip.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?