Shoppa min stil

no products

DIAMANTSLIPNING & 200:- rabatt

DIAMANTSLIPNING & 200:- rabattI går var jag hos bästa Terese på Kräm hudvårdsstudio för att göra Diamantslipning. Jag kallar diamantslipningen för storstädning av huden, den gör rena underverken med huden. Den tar bort alla döda hudeceller och reducerar fina linjer. Under vintern är man inte bästa vän med huden och för min del blev diamatslipningen ett självklart val.
Jag upptäckte diamantslipningen på Kräm när jag hade problem med huden. Efter graviditet och amning så fick jag perioal dermatit och jag försökte med allt men inget hjälpte. Jag besökte då tjejerna på Kräm och testa diamantslipningen. Inlägget och bilderna får tala för sig själva, klicka Här.

DIAMANTSLIPNING & 200:- rabatt

Efter det har jag blivit helt förälskad i diamantslipningen. 60 minuter kostar 995:- och i samarbete med Kräm så får alla mina läsare 200:- rabatt på diamantslipning, uppge min blogg vid bokning.

Med Diamantslipen slipar vi bort döda hudceller, reducerar fina linjer, samt förbättrar pigmenteringar, solskador och ärr. Med hjälp av ultraljud återskapas sedan aktiviteten i huden för att stimulera till ny kollagenbildning, öka blodcirkulationen, samt en ge en liten uppstramning.

Behandlingen avslutas med anpassade ljusterapi.

Huden blir och känns otroligt ren efter en Diamantslipning

Jag tycker att det är otroligt viktigt att investera i sig själv och speciellt huden, för tar man inte hand om sin hud så syns det. Nu pratar jag inte bara om behandlingar och krämer utan även äta nyttigt, inte sola, inte sova med smink. Men även då och då investera i en behandling anpassad till ens egen hud. Det enklaste är att man ringer tjejerna och rådfrågar.

På bilden kan man se filtret som är på vänster sida, det är ett använt filter och den på höger är helt nytt.

Inte nog med lyxen att få en storstädning av huden så passade även Terese på att fixa mina bryn. Det måste jag vara ärlig och säga att kass på att ta hand om.

Jag fick även med ett serum från märket DERMAQUEST, Essential B5 Hydrating serum. Den ska återfukta huden direkt. Efter 6 veckor ska vi ha en återkoppling för att se hur serumet verkat. Jag har extremt torr hud och min hud behöver en massa fukt. Spännande 🙂 

I samarbete med Kräm Hudvårdsstudio får mina läsare 200:- rabatt diamantslipning. 

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?