Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
48   218
22   176
43   311
33   352
50   300

Dom perfekta lockarna

Jag har fått en del frågor kring hur jag får dom perfekta lockarna. Det tog mig lite tid att lära mig. Jag använder Babyliss locktång som själv lockar håret själv. Så jag tar en slinga åt gången. Själv tycker jag att man får som perfekta lockarna. Sen kan man välja om lockarna ska vara höger eller vänster eller om man vill blanda.

Klicka HÄR så kommer ni till locktången.

Dom perfekta lockarna ​
Dom perfekta lockarna ​
Följ:

1 kommentar

  1. 24 mars, 2021 / 11:47 f m

    Ohh perfekt och så får man dem gjorda snabbt också kan jag tänka mig =D

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?