Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Dom perfekta lockarna

Jag har fått en del frågor kring hur jag får dom perfekta lockarna. Det tog mig lite tid att lära mig. Jag använder Babyliss locktång som själv lockar håret själv. Så jag tar en slinga åt gången. Själv tycker jag att man får som perfekta lockarna. Sen kan man välja om lockarna ska vara höger eller vänster eller om man vill blanda.

Klicka HÄR så kommer ni till locktången.

Dom perfekta lockarna ​
Dom perfekta lockarna ​
Följ:

1 kommentar

  1. 24 mars, 2021 / 11:47 f m

    Ohh perfekt och så får man dem gjorda snabbt också kan jag tänka mig =D

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?