Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
48   218
22   176
43   311
33   352
50   300

Gucci Satin Läppstift- Kimberley Rose

Gucci Satin Läppstift- Kimberley Rose

Jag skrev tidigare om att jag har varit sjukt nyfiken på Gucci Beauty och passade på att kicka hem lite grejer jag varit nyfiken på. Bland annat ett puder och ett annat läppstift. Pudret är jag helt förälskad i den och den är super bra. Blev en ny favorit för min del. Guccis läppstift är bra, tillhör dock inte favoriterna. Jag äger just nu 2 läppstift från Gucci och färgerna super fina. Men jag har bland annat Tom Ford, Ysl, Dior och Chanel som jag fördrar.

På bilden bär jag Gucci Satin Läppstift- Kimberley Rose heter färgen. Ni hittar den – HÄR -. Jag tycker däremot att dom håller sig bra i pris.

Kimberley Rose färgen är en super läcker rosa färg. Passar perfekt under våren och sommaren. Nu är jag en av dom som använder mycket färg så jag har alltid färg på läpparna.

Gucci Satin Läppstift- Kimberley Rose
Gucci Satin Läppstift- Kimberley Rose
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?