Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Tränings utmaning, solnedgång & PW

Tränings utmaning, solnedgång & PW

Hej raringar.

Alltså wow kan vi bara berömma vädret idag. Hur fantastisk var inte vädret. Jag hade lite jobb att fixa på morgonen och sen åkte jag till kontoret för att fixa med lite pappersarbete. Sen åkte jag iväg till gymmet där jag tränade med syrran och hennes kille. Dom är ju riktiga träningsproffs. Super roligt att träna med dom. Ska passa på att träna med dom någon gång i veckan.

Efter träningen så var vädret fortfarande helt fantastiskt och jag och syrran tog en riktigt lång promenad. Sen släppte jag av syrran och tog en lugn promenad och bara njöt av vädret.

Jag och en vännina kör en utmaning där vi ska gå 1 timme på trappan. Varje vecka ökar vi 5 minuter och denna veckan är vi redan uppe i 30 minuter. Alltså jag har aldrig svettats så mycket som jag gör på trappan.

Men nu blir det Netflix. Ha en fin kväll raringar.

Tränings utmaning, solnedgång & PW
Tränings utmaning, solnedgång & PW
Tränings utmaning, solnedgång & PW
Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?