Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
32   234
26   281
30   219
39   285
72   470

Tränings utmaning, solnedgång & PW

Tränings utmaning, solnedgång & PW

Hej raringar.

Alltså wow kan vi bara berömma vädret idag. Hur fantastisk var inte vädret. Jag hade lite jobb att fixa på morgonen och sen åkte jag till kontoret för att fixa med lite pappersarbete. Sen åkte jag iväg till gymmet där jag tränade med syrran och hennes kille. Dom är ju riktiga träningsproffs. Super roligt att träna med dom. Ska passa på att träna med dom någon gång i veckan.

Efter träningen så var vädret fortfarande helt fantastiskt och jag och syrran tog en riktigt lång promenad. Sen släppte jag av syrran och tog en lugn promenad och bara njöt av vädret.

Jag och en vännina kör en utmaning där vi ska gå 1 timme på trappan. Varje vecka ökar vi 5 minuter och denna veckan är vi redan uppe i 30 minuter. Alltså jag har aldrig svettats så mycket som jag gör på trappan.

Men nu blir det Netflix. Ha en fin kväll raringar.

Tränings utmaning, solnedgång & PW
Tränings utmaning, solnedgång & PW
Tränings utmaning, solnedgång & PW
Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?