Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
28   138
45   266
62   371
22   283
44   340

Mer blått i garderoben

Mer blått i garderoben

En färg jag behöver mer av i min garderob är blått. Så otroligt snyggt till allt och funkar under alla årstider. Både till jeans men också svarta byxor. Kavajen nedan kommer från Zara och från början var jag skeptisk eftersom knapparna är i silver. Men nu tänker jag att det blir snyggt att matcha med guld. Varför inte matcha silver och guld ihop.

Snart dags för helg och kicka igång denna fredagen. Idag väntar after work på Kajuteriet med tjejerna. För min del är det en barnfri helg så jag passar på att hitta på sånt jag inte gör när jag har barnen. After work, bubbel och annat spontant

Önskar er en härlig fredag.

Mer blått i garderoben
Mer blått i garderoben
Följ:
Dela inlägget

1 kommentar

  1. 20 mars, 2021 / 1:06 e m

    Bra med saker som går att matcha till mycket – blir ju valfrihet med mindre antal plagg.
    Trevlig helg!

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?