Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Dragshowgalan 2015

Okej mina vänner ni har väl inte missat årets dragshowgala som kommer att äga plats fredag den 7 augusti på Tangopalatset i Malmö 😀 Så klart kommer Malmö Life Bloggarna vara på plats 😀 Läs mer om hur ni går till vägar med biljetter HÄR om ni vill förboka, det går även bra att betala vid entrén på Tangopalatset.

Dragshowgalan 2014 i Malmö.


En fartfylld kväll med några av nordens främsta dragshowartister!

Fredag den 7 augusti intar, för fjärde året, Dragshowgalan det anrika Tangopalatset i Malmö. En kväll i glittrets och glamourens tecken, där du kommer att få fly bort ifrån vardagens bestyr och följa med oss in i en magisk värld. En värld där några av de bästa dragshowartisterna i norden står på en och samma scen. Ni kommer att få se och träffa bland annat Dragshowartister som Helena Heavensky från Danmark, Triana Vuitton från Norge, Edith Crepp från Sverige och Campari Camping från Sverige för att nämna några.
Efter showen blir det Dragshowgalans alldeles egna lilla efterfest i Tangopalatsets foajé mellan kl. 24.00-03.00. Här kommer ni att kunna träffa våra underbara dragshowartister och festa och dansa tillsammans tills natten blir dag och klackarna ger vika.
Vårt överskott kring försäljning av biljetter kommer att gå till organisationen HIV Sverige, som arbetar med frågor kring HIV och AIDS.

Följ:
Dela inlägget

1 kommentar

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?