Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

En blond Anna 

Har fått för mig att jag vill ljusa upp håret ordentligt med slingor så att jag nästan ser blond ut 😀 Så som jag har på luggen på bilden nedan, den färgen är jag sugen på 😀 Man lever ju bara en gång och mitt hår är tåligt så jag har inga problem att ändra färg då mitt hår tål det. 

En blond Anna  

 Här har jag ljusa slingor  

 

Följ:
Dela inlägget

1 kommentar

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?