Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

After work med girlsen

Vilket underbart väder Malmö har bjudit på, strålande sol och värme. 😀 Själv har jag jobbat hela dagen men jag går ute mycket vilket gör att jag fortfarande kan njuta av det härliga vädret. Nu har jag ca 6 veckor kvar att jobba och sen är det mammaledighet som gäller, måste säga att det känns super konstigt att gå på mammaledighet. 

Nu ska jag iväg och möta upp mina söta tjejer för en after work på Lilla Torg, det var galet länge sen vi hade en girls night out 😀 

Pusselipuss fina ni

   
 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?